Primer Forma’t Relaxadament de l’any: 15 d’abril.

El proper 15 d’abril reemprenem els nostres esmorzars pedagògics amb la intenció de convidar-vos a la reflexió sobre la crisi ambiental global que estem patint i sobre el paper del sector primari com a possible motor de recuperació. Començarem centrant la nostra mirada al bosc. 
Com evoluciona el bosc? Com ha de ser un bosc en funció del que n’esperem d’ell: producció o protecció? Quins factors hi entren en joc? Què n’hem de fer? Visitarem el bosc madur de Can Gibert, i establirem un diàleg sota els arbres, a partir de la observació de la realitat, amb la participació de diferents experts amb diferents percepcions.

Per tot això hem quedat davant l’església de Sant Genís de Palafolls a les 10:00 h del diumenge 15 d’abril.

Us hi esperem amb gana i ganes d’aprendre!

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->