Octubre estiuenc al Corredor

Després de les temperatures gairebé estiuenques d’aquests passats dies i de quatre setmanes sense caure ni una gota de pluja, el panorama del bosc tardorenc al Corredor és el següent: una estesa de cadàvers putrefactes de bolets que assenyalen la pífia del que havia de ser una temporada excepcional,  uns solells ressecs i polsegosos, i una activitat inaudita entre vertebrats i invertebrats. Fins i tot vam enxampar un parell d’escurçons aparellant-se!

Tot i així la natura segueix el seu curs estacional i molts ocells hivernants van arribant del nord, sobretot eixerits i territorials rupits, però també cotxes cuaroja, tallarols de casquet i algun pinsà borroner. Els gaigs, poc visibles, tenen glans per triar i remenar degut a l’abundant producció d’enguany. Els senglars, lògicament, també.

I així, tot esperant unes temperatures normalitzades i alguna gotellada benvinguda, ha passat un nou mes d’octubre al Corredor; càlid i sec, més propi de finals d’estiu que no pas de tardor. Veurem com es presenta el novembre… Bona castanyada (amb màniga curta?)!

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->