ATENCIÓ! Reemprenem les passejades guiades pel Parc!

20200614_111151

Després de l’aturada obligatòria causada per l’epidèmia de COVID-19, aquest passat diumenge 14 de juny vam reemprendre amb moltes ganes, i amb les mesures sanitàries necessàries, les passejades guiades del Parc del Montnegre i el Corredor.

La Passejada de diumenge va tenir com a objectiu apropar el seguiment científic de papallones (CBMS) a la ciutadania. La Vall d’Olzinelles (Sant Celoni) és un dels més de 100 punts de Catalunya on es du a terme el seguiment europeu de papallones BMS (Butterfly Monitoring Scheme), coordinats pel Museu de Ciències Naturals de Granollers. La biòloga Marta Miralles, responsable d’aquest punt, va guiar una activitat que va permetre veure unes 400 papallones pertanyents a una vintena d’espècies. Hom les va poder contemplar molt de prop. Entre elles, la papallona de l’arboç, l’argentada comuna, el paó de dia o la marroneta de l’om.

llimoneta

Els participants van conèixer de primera mà unes tècniques manipulatives només permeses als estudiosos que fan el seguiment d’aquests insectes que aporten informació sobre el canvi climàtic.

Les passejades, guiades per experts coneixedors del territori de l’Escola de Natura del Corredor i col·laboradors propers, són de dificultat baixa o mitjana, tenen una durada d’entre 3 i 4 hores i permeten conèixer projectes de gestió i conservació que es porten a terme al parc, descobrir el patrimoni natural i cultural, i conèixer racons inèdits del Montnegre i el Corredor. Són ideals per a tota la família!!

ÉS IMPORTANT TENIR EN COMPTE QUE DEGUT A L’ACTUAL SITUACIÓ ÉS OBLIGATORI INSCRIURE’S-HI, I QUE LES PASSEJADES ESTAN ESTRICTAMENT LIMITADES A 20 PARTICIPANTS.

Telèfons inscripcions: 937955405 / 937955228

E-mail inscripcions: enc@pangea.org

Si us voleu descarregar el programa cliqueu aquí!!

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->