Primavera 2021: Passejades del Parc en marxa!!

Finalment aquesta primavera s’han iniciat amb un gran èxit de convocatòria les vint-i-set passejades del parc programades per l’any 2021.
Les passejades són guiades per educadors ambientals del nostre equip i tenen l’objectiu de donar a conèixer la biodiversitat, els projectes i estudis que es fan al parc i el patrimoni natural i paisatgístic del Montnegre i el Corredor. Per això es recorren indrets i racons sovint poc coneguts.
Aquest mes d’abril els participants han pogut descobert projectes de millora forestal per adaptar els boscos al canvi climàtic (Projecte MixforChange), paisatges agrícoles de gran riquesa i biodiversitat propers al parc o autèntics tresors botànics com la roureda inundable de roure pènol de Can Verdalet a Tordera.
Totes les passejades segueixen el protocol per COVID-19 establert i per això estan limitades a 10 participants, essent obligatòria la inscripció prèvia.

Telèfons inscripcions: 937955405 / 937955228

E-mail inscripcions: enc@pangea.org

Si us voleu descarregar el programa cliqueu aquí!!

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->