Editat el VIII volum de les ponències de les trobades d’estudiosos del Montnegre i el Corredor

La Diputació de Barcelona acaba d’editar el VIII volum de les ponències de les trobades d’estudiosos del Montnegre i el Corredor que es van celebrar l’any passat a Vallgorguina. L’objectiu principal de les trobades és donar a conèixer els estudis i recerques duts a terme els darrers quatre anys en diferents àmbits de les ciències socials i naturals d’aquest territori. Al llarg de dos dies es van presentar quaranta-set comunicacions agrupades en diferents blocs temàtics: hidrologia (3), flora i vegetació (11), ecologia (4), fauna (24), història (1) i ús públic (4). Entre els projectes i estudis presentats n’hi havia tant de promocionats des del Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral i Parc de la Serralada de Marina com iniciatives externes. L’esdeveniment va permetre difondre estudis de base com els catàlegs de fauna i flora i diversos projectes de gestió aplicada per a la conservació d’espècies o per al control d’espècies exòtiques, entre d’altres.

Des de l’Escola de Natura del Corredor vam fer una aportació a càrrec de Joan Manel Riera sobre “El foc forestal més gran del segle XX a Dosrius”.

Podeu descarregar-vos-el gratuïtament en PDF a la Llibreria de la Diputació o bé comprar el volum amb un cost de 5 euros.

 

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->