On som?

La nostra seu, Ca l’Arenes, es troba situada al municipi de Dosrius, dins el Parc del Montnegre i el Corredor, a cavall del Maresme i el Vallès Oriental i a tocar del Santuari del Corredor. En aquest espai natural realitzem gran part de la nostra activitat, però també ens desplacem als centres escolars i a les seves proximitats per a la realització de tallers, xerrades i sortides de camp.

 

Com arribar a Ca l’Arenes i a l’àrea d’esplai del Corredor:

  • Des de Llinars del Vallès:
    Des de la C-35 s’ha de prendre la sortida de Llinars del Vallès i agafar la carretera B-510 en direcció a Dosrius. Al cap de dos quilòmetres s’arriba al coll de Can Bordoi, des d’on surt una pista asfaltada a mà esquerra que s’enfila cap al Parc del Montnegre i el Corredor.
  • Des de Dosrius:
    Un cop arribats al nucli urbà, seguir per la carretera B-510 en direcció a Llinars del Vallès durant quatre quilòmetres fins arribar al coll de Can Bordoi, des d’on surt una pista asfaltada a mà dreta que s’enfila cap al Parc del Montnegre i el Corredor.
  • Un cop a la pista asfaltada del Parc, al coll de Can Bordoi:
    Agafar la pista en direcció al Parc del Montnegre i el Corredor i seguir les indicacions de l’Escola de Natura o, en el seu defecte, del Santuari del Corredor. La pista està asfaltada fins a la bifurcació que porta cap a la urbanització de Can Massuet, a uns quatre quilòmetres del seu inici. En aquest moment s’ha d’abandonar i agafar una pista de terra en direcció al santuari del Corredor. Passarem al costat de l’ermita del Far, de la masia de can Bosc i pel trencall que va a can Miloca. Més endavant, a 250 metres d’aquest darrer punt, és on hi ha el trencall, indicat, que condueix a ca l’Arenes (ATENCIÓ: des de la pista fins la casa es pot anar a peu o en cotxe, però no pas en autocar).

Per accedir a l’Àrea d’Esplai del Corredor, punt de cita habitual, s’ha de seguir la pista un quilòmetre més amunt, on els autocars poden girar i tenen un aparcament.

 Latitud: 41°37’12.58″N / Longitud: 2°27’42.43″E