Casa Capell: activitats del 2n trimestre 2021

A Casa Capell seguim organitzant activitats adaptades als “nous temps” que ens ha tocat viure. És a dir que la majoria són virtuals però n’hem organitzat un parell de presencials que es podran portar a terme sempre i quan la situació sanitària ho permeti. Vídeo-auditories, vídeo-tertúlies, vídeo-xerrades, passejades i alguna acció per la protecció del sòl! Us convidem a participar-hi. Fareu una auditoria sonora, descobrireu els secrets de l’alguer de Mataró, aprendreu quines accions en favor del clima fan els joves mataronins i potser ajudareu a protegir el sòl dels nostres boscos!

Consulteu la programació d’aquest segon trimestre 2021 AQUÍ!

Totes les activitats són amb inscripció prèvia enviant un correu a: enc@pangea.org o trucant al 937955405

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->